If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами братле, аз съм написал - от таходатчика взимат сигнал и километража и централата. Поне така е по схемата на ел. инсталацията.
П.П. Ще ме уредиш ли с онези гумички за дръжките дето говорихме? И мерси за винтчетата
Ами братле, аз съм написал - от таходатчика взимат сигнал и километража и централата. Поне така е по схемата на ел. инсталацията.
П.П. Ще ме уредиш ли с онези гумички за дръжките дето говорихме? И мерси за винтчетата
Я сега пък таходатчик - къде е му е местонахождението? - Предполагам не говориш за това дето е на скоростната кутия......
Не се сещам да съм давал нещо на тебе, ника ти ми е непознат, поправи ме ако греша......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Ами колега, щом се занимаваш само с диагностики, тогава много добре знаеш, че има един случай (който е често срещан - симптомите са , че светва индикатора за ABS и спира да отчита скоростомера и километража), при който не може да прочетеш никаква грешка в централата, защото тя като загрее и блокира и става недостъпна за четене - просто не може да бъде открита на адреса й. Като се охлади (я принудително, я естествено) се връзваш, ама няма записана грешка, защото за да се запише централата трябва да е работоспособна.
Колеги един последен въпрос преди да пристъпим към действие:
- намерил съм си АБС централа от 1.8 ТС с номер
0 265 216 401;
- на моята обаче пише 1928 402 824;
За първата по този номер нищо немога да намеря, мойта я намирам ама дали са съвместими и взаимозаменяеми съответно?
Малко хелп, че оправихме съединителя вече и тоя проблем ми е на дневен ред.
Аааа да - помпата за хидравликата от 1.8 ТС същата ли е като на 2.0 ТС?
Comment